Selecteer een pagina

Aanbod

Een ceremonie op jullie droomlocatie. 

In Ede & verre omstreken!

Trouwen in de gemeente Ede

Als zelfstandig trouwambtenaar ga ik met ‘Betoverend Trouwen’ het hele land door om huwelijken te voltrekken. Daarnaast ben ik uiteraard verbonden aan een vaste gemeente, want iedere benoemde ambtenaar heeft een vaste standplaats. In mijn geval is dat de gemeente Ede, waar je op ontzettend veel mooie plekken “Ja” kunt zeggen tegen elkaar. Hierdoor mag ik met ‘Betoverend Trouwen’ niet in deze gemeente de officiële huwelijken voltrekken. Ceremonieel mag daarentegen wel!

Trouwen jullie voor de wet in de gemeente Ede (Bennekom, Deelen, De Klomp, Ede, Ederveen, Harskamp, Hoenderloo, Lunteren, Otterlo of Wekerom) en willen jullie graag door mij getrouwd worden? Super leuk, ik doe dat graag! Boek mij dan via de website van de gemeente Ede. Ik kan alleen niet garanderen dat ik ook daadwerkelijk jullie huwelijk sluit. De gemeente Ede bepaalt uiteindelijk zelf aan wie zij de huwelijken toewijst. Trouw ik jullie als BABS namens de gemeente Ede, dan volgen we ook de regelgeving van deze gemeente, hanteren zij een vastgesteld gemeentetarief en bied ik het gemeentelijke ceremoniepakket aan. In de leges (o.a. kosten voor de trouwakte en de gekozen huwelijkslocatie) die jullie betalen zit dan ook mijn vergoeding. 

Benieuwd of ik beschikbaar ben via de gemeente Ede? Bezoek dan de website van de gemeente via deze link.

Leef je droom

Designed by v.ivash / Freepik hoofdphoto
Designed by Freepik

Trouwen buiten de gemeente Ede

 

Als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand ben ik beëdigd en benoemd door de gemeente Ede. Met die officiële documenten mag ik als ZZP-er overal in Nederland zelfstandig huwelijken voltrekken. Hoe leuk is dat? Dat is gewoonweg te gek! Zo ontdek ik buiten mijn eigen gemeentegrenzen de meest prachtige huwelijkslocaties met ‘Betoverend Trouwen’. Ik ontmoet door mijn werk ontzettend veel leuke, inspirerende hardwerkende, creatieve mensen en doe onwijs veel ideeën op. Zo kan ik mijn bruidsparen steeds beter adviseren of tips geven! Het blijft bijzonder als een bruidspaar heel bewust kiest om hun dag helemaal in te vullen zoals zij dit in gedachten hebben. Dus op een eigen sfeervolle locatie, met een eigen thema, maar ook met een eigen ambtenaar naar keuze. Sprookjesachtig trouwen dus, waarbij ik graag nog voor een extra stukje betovering zorg! Voor mij de kers op de taart om hier vol voor te gaan. Niets hoeft en alles kan! Dat vind ik zo fijn aan werken volgens de formule van Betoverend Trouwen. Jullie wensen staan centraal en ik mag dit uitdragen in een speciale speech op maat. Daar zitten heel wat uurtjes werk in, maar dan kan ik ook echt iets persoonlijks neerzetten, zodat dit een herinnering voor het leven mag zijn!

 Wil je door mij namens ‘Betoverend Trouwen’ getrouwd worden? Wat een eer! Ik kan dan als BABS of als ceremoniespreker jullie ceremonie opluisteren. Hiervoor heb ik 3 pakketten samengesteld, waarin ik mijn uiterste best doe om iets unieks neer te zetten. De pakketten licht ik hieronder graag toe! Hebben jullie vragen, neem dan contact met mij op! 

‘Betoverend “Ja” zeggen op een te gekke trouwlocatie:

  • Op het strand of in een hippe beachclub
  • In een boomgaard of in de eigen tuin
  • Op een romantisch landgoed
  • In een kasteel, in de kasteeltuin of in een prachtig slot
  • Op een boerderij of midden in een weiland
  • Op een binnenplaats van het bos
  • In een statige villa
  • In een chique hotel
  • In de dierentuin
  • In het buitenland

“Het is een voorrecht om te mogen werken op de meest prachtige trouwlocaties”

Kijk, oriënteer & vergelijk

 

Bekijk mijn drie betoverende pakketten. Welk pakket past bij jullie?

De huwelijksdatum is gepland, de trouwlocatie is gereserveerd. Nu de BABS en de invulling van de ceremonie nog! Een sprookjesceremonie waarin jullie wensen centraal staan, maar waarin jullie ook verrast, ontroerd en betoverd willen worden.  In mijn drie pakketten (de Zilveren ring, de Gouden ring en de Diamanten ring) is er voor ieder wat wils te vinden. Zo ontdekken jullie de verschillen tussen het “Betoverende pakket” en  het “Betoverende pakket Extra” en kan in het “Betoverende pakket Exclusief” maatwerk geboden worden. Lees alles maar eens rustig door. Ontdek wat de verschillende opties zijn en wat bij jullie past. Een vrijblijvende videocall biedt vaak uitkomst om eens te sparren over de pakketten om samen tot de juiste keuze te komen! Neem dan contact met mij op, ik licht de pakketten met veel enthousiasme toe. 

Let op! De pakketprijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief reiskosten (€0,19 per km). Voor meer informatie en voorwaarden, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

“Een ceremonie in het Frans?

Oui, oui,  c’est aussi possible!”

BABS & Liefde voor de

Franse taal

 Naast het voltrekken van huwelijken heb ik nog een andere passie. Ik sta namelijk voor de klas op een ontzettend gezellige middelbare school in Ede. Ik geef daar met veel plezier het vak Frans aan leerlingen uit de onderbouwklassen. Wat is het fijn en waardevol om met jongeren te werken. Iedere dag is anders en dat maakt dit werk erg aantrekkelijk. Ik vind het belangrijk om ervoor te zorgen dat ieder kind zich fijn voelt op school en op de juiste plek zit. Een goed contact met ouders is hierbij essentieel.

Het is super leuk om deze twee banen te combineren. Ook ieder huwelijk is anders. Het is iedere keer weer een feestje om een nieuw bruidspaar te leren kennen. Ik vind het geweldig als er kinderen aanwezig zijn bij een huwelijk die misschien wel een taak willen vervullen in de ceremonie.

Mijn liefde voor het spreken voor groepen staat centraal, of dit nu in het Frans is of in het Nederlands…ik geniet er met volle teugen van. Net als een bezoekje aan het romantische Parijs, de stad van de liefde… Dus hebben jullie Franse gasten, of familie uit Frankrijk of zijn jullie van Franse afkomst? Gaaf! Ik  verzorg dan met alle liefde een ceremonie (volledig) in het Frans. In het pakket van de “Diamanten Ring” is hiervoor een stukje maatwerk opgenomen. 

 

L’amour toujours!

Feel the love &

Let’s meet each other