Selecteer een pagina

Reviews

Geen dertien in een dozijn BABS!

Kasteel Wijenburg in Echteld | Wouter & Rifka

Ik ken Monique al enkele jaren omdat wij allebei Heidekoningin zijn geweest en elkaar daarom regelmatig op feestjes tegenkomen. Monique is geweldig spontaan, lief, geïnteresseerd en altijd vrolijk. Enkele jaren geleden vertelde ze dat ze BABS was geworden, dat feitje heb ik altijd onthouden.

In 2017 was het dan zover, ik werd ten huwelijk gevraagd! De keuze voor Monique was erg snel gemaakt, om heel eerlijk te zijn hebben we ook niemand anders overwogen. Toen ik Monique beschreef werd mijn vriend (nu man) ook meteen enthousiast! Een paar weken voor de bruiloft is Monique bij ons thuis geweest voor de zogenoemde “intake”. Het was een ongedwongen en erg gezellig gesprek! We hadden zelf wat ideeën over hoe de ceremonie ingedeeld kon worden en ook Monique zat vol inspiratie! Ze stond overal open voor maar gaf het ook eerlijk aan als ze dacht dat een andere optie leuker was. Wat ook zo fijn was, is dat ze geschakeld heeft met onze ceremoniemeesters over de huwelijksvoltrekking zodat wij op dat punt ontzorgd werden.

10-10-2018 onze trouwdag! Voor de ceremonie zou beginnen heeft Monique ons even opgezocht en hebben we de laatste zaken besproken. De ceremonie zelf was fantastisch! Ze heeft een ontzettend ontspannen sfeer neergezet, we hebben veel gelachen en stilgestaan bij bijzondere gebeurtenissen in onze relatie. Als verrassing had ze nog een liefdesgedicht voorgedragen! Achteraf nog van heel veel gasten (zelfs maanden later nog) te horen gekregen wat een leuke BABS we hadden! Een week na de ceremonie hebben we nog kort contact gehad met Monique om onze dag te evalueren en stil gestaan bij de mooie momenten van de ceremonie! De liefdesgedichten heeft ze naar ons toegestuurd en die hebben een mooie plek gekregen in ons fotoalbum!

Monique is niet een dertien in een dozijn BABS! Als je een BABS wil die met je meeleeft, met je meedenkt, een persoonlijke touch geeft aan je ceremonie en oprecht geïnteresseerd is in je dan hoef je niet verder te zoeken!

”Samen toewerken naar een onvergetelijke ceremonie,

juist dát maakt mijn werk zo bijzonder!”

Surprise huwelijk om nooit meer te vergeten…

Schaapskooi in Lunteren | Lesley & Yvonne

Wij hadden een nogal bijzonder idee voor onze bruiloft. We wilden een verrassingshuwelijk. Het plan was om vrienden en familie voor een zogenaamde surprise party voor Yvonne’s verjaardag naar een prachtige schaapskooi midden in de weilanden van Lunteren (gemeente Ede) te laten komen. En op het verrassingsmoment zou niet ik, maar alle gasten verrast worden met een huwelijk. Niemand wist dat we gingen trouwen.

Toen we op zoek gingen naar een trouwambtenaar wisten we in ieder geval dat het een spontaan persoon moest zijn. Onze locatie valt onder Ede. Bij het aanmelden van ons trouwen zagen we een aantal foto’s van trouwambtenaren met een stukje tekst. Monique spong er voor ons direct uit. Haar foto sprak ons aan, maar haar tekst nog meer. Dus de keuze was snel gemaakt.

Gelukkig was zij op onze dag beschikbaar. Ze speelde het verrassingsspelletje goed mee, niemand wist nog dat we gingen trouwen, maar zij was natuurlijk al aanwezig. Ze had zich verstopt tussen het barpersoneel, met haar toga in een plastictasje.

De ceremonie was perfect! Monique was zoals verwacht super spontaan en haar verhaal was lekker luchtig. Precies waar wij van houden. Ons beide vaders zijn niet meer bij ons, maar ook zij werden op een mooie manier benoemd. Mede door haar hadden wij echt dé ceremonie waar we van tevoren op gehoopt hadden.

En nu nog steeds als we het met vrienden of familie over de bruiloft hebben, wordt nog altijd de leuke en spontane trouwambtenaar benoemt. Een trouwambtenaar is zo bepalend voor de sfeer van de ceremonie. Met Monique weet je zeker dat je een ceremonie krijgt die bij jullie past en waar je met een heel warm gevoel op terug kunt kijken.

”Mijn bruidsparen onbezorgd laten genieten, daar sta ik voor!”

Monique ontzorgt & staat altijd voor je klaar

Résidence Rhenen | Gerrit & Daniëlle

Wij wisten nog helemaal niet goed wat we wilden en wat wij moesten verwachten van onze huwelijksceremonie. Ik was net bevallen van onze zoon en was vooral druk daarmee. Na 6 weken hadden we het kennismaking gesprek. Ik weet nog heel goed dat Jelle enorm aan het huilen was en Monique ons enorm op ons gemak stelde en begrip had voor de situatie. Ze wist precies hoe ze hiermee om moest gaan. Zo gaf ze ons de juiste informatie en kreeg zij de benodigde informatie van ons, ondanks de kleine huilende stoorzender, haha. Dat is wel een kunst!

Wij kozen voor Monique omdat zij een goede vriendin van ons getrouwd heeft en Monique toen zo’n goede, ontspannen indruk achter heeft gelaten, dat wij heel graag door haar getrouwd wilden worden. Een Babs maakt of breekt je ceremonie. En zij wist precies hoe ze het moet “maken” zagen wij, dus dat wilden wij ook!  Een ontspannen, eerlijke, humoristische en fijne sfeer op je bruiloft. Dat wil toch iedereen!?

Monique heeft veel regeldingen uit handen genomen. Al het contact met Résidence Rhenen rondom de ceremonie is door Monique opgepakt. Dat was heel fijn. Ze is een gesprek met ons aan gegaan en al spelenderwijs leerde ze ons kennen. Zo wist zij een prachtig, oprecht en kloppend verhaal met ons allemaal te delen over ons als bruidspaar.

Monique is enorm stressbestendig, ze straalt rust uit, heeft humor en is erg vriendelijk. Op deze manier was er ook totaal geen drempel wanneer er vragen waren over de gang van zaken of over de dag zelf. Dat is erg prettig wanneer je gaat trouwen en je al aan zoveel moet denken. Zeker als kersverse moeder. Wanneer je dan weet dat het geen probleem is als er veel vragen zijn en diegene overal voor open staat en niets te veel vindt geeft dat veel rust.

Het heeft ons opgeleverd dat wij enorm werden geholpen in het proces voorafgaand aan de dag zelf. En daarbij heeft het ons een prachtige ceremonie en dag opgeleverd. De ceremonie is tenslotte het belangrijkste deel van de dag. Dat moet vlekkeloos verlopen. En dat is dan ook gelukt!

Wij hadden absoluut geen twijfels omdat wij Monique persoonlijk hebben benaderd om ons te willen trouwen. Beste keuze ooit geweest! Wij zouden Monique met volle 100% aan een ieder ander aanraden (en hebben deze tip ook vaak aan anderen gegeven die na ons gingen trouwen. Waar ze helaas soms al een bruiloft had staan en zij haar helaas mis moesten lopen) Zij heeft een heel groot aandeel gehad aan een fantastisch en ontspannend verlopende dag.

Contact met onze familie gaf net dat extraatje! 

Boerderijtuin | Mark & Alianne | 28-05-2021

Hey Monique,

Super bedankt dat je onze ceremonie wilde verzorgen! En dat zo nog op het laatste moment! We hebben een goed gesprek gehad en achteraf bleek ook dat je goed naar ons geluisterd had, we herkenden onszelf helemaal in je verhaal. Ook erg leuk dat je contact gehad hebt met onze vrienden/ familie, dit gaf nog net even dat extraatje! We zijn er super blij mee!

Groetjes van Mark en Alianne van der Grift

 

 

Monique kwam gelijk met allerlei ideeën

Woeste Hoeve Beekbergen | Sander & Debora | 26-08-2021

 

Monique was vanaf het begin af aan heel erg meedenkend. Vorig jaar zijn wij namelijk al al officieel getrouwd, maar toen konden wij onze dag minimaal vieren vanwege Corona. Graag wilden we een moment van persoonlijke woorden invoegen op deel 2 van onze bruiloft die in augustus 2021 plaatsvond. Monique kwam gelijk met allerlei ideeën en we hebben samen volop gebrainstormd over een net wat andere invulling van de ceremonie. Uiteindelijk hebben we samen een idee uitgewerkt wat helemaal aansloot bij onze wensen. Het uiteindelijke resultaat was een hele mooie persoonlijke speech. Monique heeft familie en vrienden benaderd, wat maakte dat het een hele persoonlijke ceremonie was, gecombineerd met humor en emotie. Precies zoals we wilden!

 

Monique durfde met ons buiten de lijntjes te denken om een relaxte ceremonie neer te zetten

Noordwijk aan zee | Anjo & Natascha | 18-09-2021

Lieve Monique,

We zijn echt superblij dat je onze BABS wilde zijn bij ons huwelijk! Je bent een perfectionist en wil het mooiste uit een verhaal halen. Bij ons heb je dat perfect weten te verwoorden in je speech. We wilden graag een relaxte bruiloft die niet traditioneel was en wilden ook een ambtenaar en fotograaf die ook buiten de lijntjes dachten. Monique, je hebt echt passie voor je werk en je paste volledig in het plaatje wat we voor ogen hadden toen we over onze bruiloft nadachten. Echt heel erg bedankt voor alle tijd en energie die je in de voorbereidingen en de dag zelf gestopt hebt, het was echt super!

Liefs Anjo en Natascha 

Monique brengt energie en positiviteit vanaf het eerste gesprek dat je met haar hebt! 

Kasteel Wijenburg Echteld | Cornie & Roos | 21-09-2021

Als iemand gemaakt is voor het werk als trouwambtenaar dan is het Monique! Zij brengt energie en positiviteit vanaf het eerste gesprek dat je met haar hebt. Ze denkt met je mee om de mooiste dag van je leven nog mooier te maken. Tijdens onze ceremonie was er een lach een traan en weer een lach. Prachtig hoe Monique de juiste woorden weet te vinden en deze op papier krijgt. Wij hebben echte kippenvel momentjes gehad en denken nog heel vaak terug aan de mooiste dag van ons leven. 

 

Happy Moments &

Beautiful memories