Selecteer een pagina

Van je passie je werk maken &

genieten van de liefde die je voelt

Werk waar je energie van krijgt

De liefde vieren en daar je werk van maken, dat klinkt niet alleen fantastisch, maar dat is het ook! Zodra ik mijn toga aantrek mag ik doen waar ik echt blij van word en goed in ben. Mijn passie uitoefenen, ook buiten de gemeentegrenzen. Bruidsparen weten steeds beter wat ze wel en niet willen en dat snap ik ook helemaal. Het is tenslotte dé dag waarop alles moet kloppen. En daar hoort ook een betoverend mooie ceremonie bij. Hoe bijzonder is het dan als een bruidspaar heel bewust voor je kiest en je voor hen een ceremonie op maat mag maken. Voor mij dé uitdaging om iedere keer iets anders neer te zetten, op een andere locatie, in een ander sfeertje, in een ander jasje….

Waarom voor mezelf beginnen?

Mijn allereerste huwelijks voltrok ik in augustus 2014 op een prachtig kasteel in Bennekom. Dit was een geweldige ervaring, met mijn ouders erbij, die stiekem in de kasteeltuin een glimp probeerden op te vangen van hun speechende dochter. Nu mijn vader niet meer leeft koester ik dit moment nog meer. Eenmaal thuis vertelde ik honderduit aan mijn partner Marc hoe leuk en bijzonder het was geweest.  Ik voelde meteen: dit werk past écht bij mij! Bergen energie krijg ik van dit werk en wat een dankbare baan is dit! Zo trok ik,  na ruim 6 jaar als BABS te hebben gewerkt voor de gemeente Ede, de stoute schoenen aan, om mijn droom achterna te gaan. Met veel ervaring op zak was ik klaar voor mijn zelfstandige avontuur. Betoverend Trouwen werd “geboren” en nu werk ik én voor de gemeente Ede én voor mezelf als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgelijke Stand. 

“De liefde vinden, de liefde koesteren en vieren,

dan voel ik de betovering!”

Monique & de liefde…

 

De liefde vinden, de liefde koesteren en vieren, dan voel ik de betovering! Onvoorwaardelijk van elkaar houden, no matter what, dát is liefde! Ik geloof hier nog steeds in, ook al heb ik zelf echt te maken gehad met een grote teleurstelling in de liefde. Namelijk mijn scheiding, vrij vlot na de geboorte van mijn jongste zoon. Deze gebeurtenis sloeg in als een bom en heb ik ervaren als een hele heftige en verdrietige periode. Toch ben ik hier sterker uitgekomen. Ik weet veel beter wie ik ben, waar ik voor sta, wat ik graag wil en belangrijk vind. Ik kwam in mijn kracht te staan en ging door.

En zo ontmoette ik vijf jaar later mijn grote liefde, met wie ik nu een prachtig samengesteld gezin vorm. Door hem weet ik weer wat liefde is en hoe liefde hoort te zijn. En dat je geluk voor een tweede keer kan vinden. En ja, het is soms een drukke boel bij ons thuis. Met 5 jongens heb ik bergen met vieze was en moet ik mega veel boodschappen doen, maar dat weegt niet op tegen de lol die we met elkaar hebben, wat de sleutel tot ons succes is. Dit maakt dat ik een huwelijk van een (samengesteld) gezin zo goed aanvoel, ik kan me oprecht verplaatsen in de wensen van het paar en hun kinderen,

Liefde doet wat met mij

Maar ook als ik alle andere liefdesverhalen mag vertellen, dan ben ik in mijn element en voel ik mij oprecht een gelukkig mens, met een big smile op haar gezicht! Ben je elkaars eerste liefde, elkaars jeugdliefde of hebben jullie elkaar na jaren weer gevonden… ieder verhaal is uniek, warm en raakt mij.  Liefde doet wat met mij, in welke vorm dan ook. Ik speech vanuit mijn hart en ga voor een pure ceremonie, die binnenkomt en ontroerd, verbindt en liefdevol is. Een huwelijksvoltrekking waarin gelachen wordt, maar waar ook aandacht is voor dierbaren die gemist worden. Emoties in welke vorm dan ook zullen aanwezig mogen zijn. Ik luister graag naar jullie verhalen, ik ben inlevend, geduldig, spontaan en perfectionistisch.

, omdatnE.

Open blik & niets is standaard

 

Een eer

Met mijn ervaring op zak is het mijn drive om verrassend en zo persoonlijk mogelijk te werken. Ik geef jullie eerlijke adviezen en verplaats  me graag in jullie wensen. Oplossingen zoeken, denken in mogelijkheden met een flexibele instelling en open blik. Samen werken we in etappes toe naar die mooie dag! Voor mij is het een eer om voor jullie een onvergetelijke speech te mogen schrijven. Met als doel iets sprankelends neer te zetten voor jullie én jullie geliefde gasten! Eventueel in het Frans, want dat spreek ik vloeiend.

 

Zorgeloos genieten

Het huwelijk heeft iets magisch, iets sprookjesachtig en iets betoverends. Dat heeft mij altijd getrokken. Daar ben ik graag een onderdeel van. Een dag met een gouden randje, in een prachtige setting en goede sfeer, waarop jullie intens blij mogen terugkijken. Dat is wat ik jullie toewens! Met een lach en een traan, met het goede gevoel. Een huwelijksvoltrekking in alle ontspannenheid, waar jullie persoonlijke verhaal verteld wordt. Een ceremonie waarin je alles los kunt laten, omdat we alles tot in de puntjes hebben doorgenomen. Zorgeloos genieten dus! Dat is waar “Betoverend Trouwen” met Monique voor staat!  Ja, ik wil…..maar dan nog nét ietsje meer dan dat! 

 

    Veel liefs,

    Monique

Betoverend Trouwen & Media

Lees in bijgevoegd interview met Ede In de Buurt meer over mijn belevenissen als BABS en mijn passie voor deze erebaan!

“Ja, ik wil! …

maar dan nét ietsje meer dan dat!”

Gevoelsmens &

Recht uit het hart